Discount punkter kan være kloge, når de køber et hjem

Der er mange udgifter man skal betale når du lukker på et realkreditlån. Nogle af disse omfatter skatter, en ned betaling, lån opkaldsoprindelse gebyr og diverse gebyrer for kurerer, kopiering eller andre kontorudgifter. Kan lide ingen at betale disse omkostninger, men de er en del af processen med at tage et lån. Der er et punkt, der kan betales på lukning, der kan være umagen værd, dog, og det er noget kendt som “rabat punkter.”
Discount punkter er en afgift, der betales til långiver for at reducere renten på realkreditlån. En “point” er én procent af lånebeløbet; til gengæld betale et eller flere punkter, renten på realkreditlån kan reduceres ved en aftalt efter beløb. Da dette gebyr kan let køre i tusindvis af dollars, ville det være fornuftigt at først afgøre om det er en god idé at betale långiver til at reducere renten.
Nøglen til denne ligning består af to dele – hvor meget den månedlige betaling vil blive reduceret, hvis du betaler punkterne og hvor længe vil du holde pant. De fleste mennesker har nogle forestillingen om hvor længe de agter at forblive i det hus, de køber, men det er vanskeligere at afgøre, hvordan lån du vil beholde lånet. Efter alt, hvis renten falde drastisk, kan du vælge at refinansiere den pant, som ville gå på Pension som eksisterende.
Hvornår lukker tilgange, og du overvejer “låser” din rente, Spørg din långiver hvis du kan reducere hastigheden ved at betale point. Efter at han eller hun beskriver de tilgængelige indstillinger, bede dem om, hvor meget den månedlige betaling ville blive reduceret, hvis du har betalt punkterne. Efter dette, opdele omkostninger i punkter af den månedlige besparelser. Svaret vil være antallet af måneder, du vil have t holde lånet til break-even. Hvis du tror, du vil holde pant for at længe eller længere, så du skal sandsynligvis betale at reducere renten, hvis du har råd til at gøre dette.
Endnu en besparelse på $20-30 timer per måned kan tilføje op over livet af en 30-årig pant, så det er vel umagen værd at se hvis du kan sænke betalingerne. Hvorfor betale mere, end du skal?