Kontormøbler: Sådan køber du på et stramt Budget

Kontormøbler vil normalt udgør en betydelig del af din samlede budget for at oprette et kontor. Det giver mening at forsøge at minimere, hvad du bruger i dette område under hentning af den funktionalitet, du har brug for.
Den første ting du skal gøre er at bestemme behov præcist. Hvad møbler kan ikke være undgået? Hvad er rart at have, men ikke afgørende? Planlægge at skære den sidstnævnte hvis du på et stramt budget.
Her er ideer til at gemme på hver af flere typer af kontormøbler.
* Opbevaring
At have en form for organiseret opbevaring er normalt nødvendigt. Men, det kan være ganske dyrt. Splinterny arkivering frysere kan koste dig flere hundrede dollars stykket. Købe brugt arkivering kabinetter fra overskud butikker, auktioner og så videre.
Alternativt kan du prøve at bruge disse opbevaringskasser, beregnet til at holde hængende filer. Du kan få dem fra kontor forsyning for så lidt som ti eller femten dollars. Der er også stabelbare opbevaring skuffer lavet af stål og fiberplader. De er ganske billigt, i forhold til traditionelle arkivering kabinetter.
* Skriveborde
Du kan få office skriveborde i en meget bred prisklasse. Hvis du ønsker at spare penge, understrege funktionalitet over stil. Undgå at købe disse computerborde. De er ofte skrøbelige og alt for lille, hvis du ønsker at gøre nogen form for papirarbejde.
Her er en idé – hvorfor ikke bruge et køkkenbord som et skrivebord? Du kan få en rektangulær køkkenbord til en langt lavere pris end traditionelle office-kontorerne. Du får et stort Skrivebordsområde, som delvist kompenserer manglende opbevaringsplads. Plus, kan du tilføje et arkivskab eller andre opbevaring under det.
* Stole
Dette er et stykke af kontormøbler værd at bruge penge på. Købe en ergonomisk stol, der tilbyder god rygstøtte. På den måde, du kan arbejde i lange perioder uden træthed.
Du kan ofte finde brugte kontorstole i god stand. Sørg for at tjekke for slid eller skader, der kan påvirke den komfort og støtte, du får.
* Desk oplagring
Der er god reoler hos kontor forsyning butikker. Plus selvfølgelig, du kan få brugt dem til at spare penge.
En anden måde at spare penge på desk oplagring er at bruge opbevaring kuber. Du kan som regel finde dem i afsnittene køkken i stormagasiner. De er meget billige og give dig den lagerplads, du har brug for.
* Computere og software
Når du køber en computer, købe en med den konfiguration, du skal i stedet gå til den højeste ende konfiguration tilgængelige. Du er på udkig efter den funktionalitet, du har brug for til den lavest mulige pris. Holde øje åbne for salg. Når du ved hvad du vil, kan du prøve at købe på et salg.
Lede efter tilbud hvor væsentlige software som operativsystemet og office-softwarepakken er bundtet sammen med hardwaren. Normalt betaler det sig at shoppe rundt, når de køber computere.
* Stand til printere og andet udstyr
Ved hjælp af en separat stand til din printer og andet udstyr kan frigøre plads på dit skrivebord. Mens du kan få en god Printerstativ forholdsvis billigt, kan du også blive kreative og tænke andre muligheder. For eksempel brug en skuffe eller en ende tabel som et Printerstativ.
Brug de enkle ideer ovenfor og du vil spare penge og samtidig have kontormøbler du virkelig har brug for.