Er de traditionelle presseoversigt stadig et forretningsværktøj af fremtiden?

Tryk på anmeldelser er en fælles og grundlæggende funktion for landmåling marked situtation, din virksomheds image i offentligheden og dækning af din konkurrents business. Kun hvis du er godt informeret om disse emner, kan du foretage lyd forretningsmæssige beslutninger.
Men kan den traditionelle presse gennemgå – også kaldet tryk klipning – med cut-out og indsatte artikler virkelig bevare sin relevans i en alder af internettet, mobile computere og digitaliserede kommunikation?
Internettet har forårsaget arbejdsprocesser til at blive meget hurtigere, og det er næppe muligt at reservere tid blot at læse business og nyheder publikationer. Skære ud artikler og derefter lime dem på et stykke papir har altid været en temmelig rodet job – men nu er det også blevet alt for tidskrævende. Selv scanning af artikler og derefter priniting dem ud tager gang.
Traditionelle presseoversigter skal også være gemt og arkiveret, noget, der bare tilføjer til masser af papir i dit kontor.
Et moderne alternativ til standard presseoversigt er digitale formater. Online medier kilder scannes automatisk for udvalgte begreber og emner og de relevante artikler – allerede i digital form – kombineres. Du har derefter en digital akten, for eksempel i PDF-format.
Presseoversigter kan således lagres som en fil på din PC, uden at behøve ekstra plads til opbevaring af papir. Navigation gennem dem er også nemmere, tænke bare på rulleknappen i stedet for at dreje side efter side.
Presseoversigter er stadig en yderst værdifuldt værktøj til at få et overblik over de oplysninger, der cirkulerer i medierne, men kun i et format tilpasset nutidens hurtige arbejdsproces situation. Hvis du ikke endnu er vant til oprettelse af digital presseoversigter eller hvis du tror, deres sammensætning er for kompliceret for dig, kan du stadig drage fordel af deres fordele. Simpelthen Vælg en udbyder af digitale presseoversigter, fortælle dem Søg efter emne og lad dem levere klipning til dig.