En Guide til gør det selv-kredit reparation

At have dårlig eller dårlig kredit kan være en stor byrde, ikke kun i din økonomiske liv, men i andre aspekter af dit liv som helhed samt. Ikke alene bringer det store problemer i loven for at få et lån eller kreditkort, men du kan også nægtes visse boliger huslejer og endda beskæftigelsesmuligheder. Desværre, at få din kredit tilbage i figuren ikke så let, som nogle måske har du tror… med alle de scams og overpris tjenester involveret med kredit reparation, kan det være svært at fortælle, hvem du kan stole på med dine finansielle oplysninger.

Heldigvis er der håb. Selv om det ikke altid er en hurtig proces, er det helt muligt at reparere din kredit på din egen, dreje din nuværende dårlig kredit i god kredit i fremtiden. Nedenstående oplysninger er designet til at få dig i gang langs stien til kredit reparation, for at hjælpe dig med at få hænge af det og holde dig ude af konkurs og fra kredit reparation scams.

Grundlæggende om kredit reparation

Uanset om du gør det selv eller har nogle hjælpe, kredit reparation værker på stort set samme måde. På sin mest grundlæggende, credit reparation er simpelthen en proces af afdrage ældre gæld og lade de negative betænkninger, som de udklækkede udløber fra dit kredithistorie, mens at skabe nye positive betænkninger, der vil erstatte dem. Dette kan tage noget tid, afhængigt af hvordan de seneste de negative rapporter er… selvfølgelig når din positive betænkninger begynder at overtal negative dem processen vil begynde at gå meget hurtigere.

Den første ting, du skal gøre, når du forsøger at reparere din kredit er at evaluere, hvor dårlig din kredit er og kontrollere dit kredithistorie for fejl; fra dette punkt på er det simpelthen et spørgsmål om stoppe negative rapporter og opbygge positiv rapporter.

Kontrollere din kredit rapport for fejl

Mange mennesker tror, at der er ingen måde at tjekke for kredit fejl, eller at metoden til at korrigere disse fejl er overordentlig vanskeligt eller trukket ud. I sandhed, men alle, der er nødvendige for at kontrollere for fejl er en kopi af din personlige kredit rapport, som kan fås fra et kreditoplysningsbureau for et gebyr eller fra visse lokale eller nationale programmer gratis afhængigt af hvor du bor. Når du har en kopi af din kredit rapport, søger over det ukendte poster eller alle konti, der skal lukkes, stadig rapportering.

Du skulle finde eventuelle fejl, skrive til kredit-bureauet og anmode om, at de ser ind i fejlene… de vil undersøge varerne, og hvis de finder, at der er nogle fejl ikke eller modtage ord tilbage fra initiativtager til elementet og derefter de vil slette det og alle relaterede negative scores fra din rapport.

At fjerne ældre gæld, oprettelse af nye kredit

Når du har fundet alle mulige fejl i dit kredithistorie og gjort hvad du kan for at rette dem, vil du kunne bruge rapporten kredit, som du er nødt til at identificere ældre gæld der skal betales for at stoppe dem fra at tilføje negative rapporter til dit kredit historis ORY. Den rapport, du har modtaget kan være særligt nyttigt med dette, hvis der er ældre gæld, som du havde glemt eller mistet overblikket over.

På samme tid, om oprettelse af en ny linje af kredit eller to kan være gavnligt at få positive rapporter genereret for dit kredithistorie og giver dig en lille smule af kredit til at arbejde med. Med tålmodighed og flittig tilbagebetaling, vil du finde din kredit, dreje rundt, før du ved af det.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt: