Opfølgning jobtilbud breve Win

En surefire måde at adskille dig fra et hav af andre kvalificerede kandidater er at skrive en opfølgning brev efter et interview. De fleste jobsøgende forsømmer at skrive et brev, antages det, at når de forlader den interviewerens kontor interviewet er slut. Nå, det er ikke. Interviewet proces strækker sig ud over de one-on-one møde og det er op til dig at holde dit kandidatur i spidsen for den beslutningstager sind.

En effektiv opfølgning brev tjener to formål: (1) Det minder intervieweren dine færdigheder, viden og evner; med antallet af kandidater de interviewe, kan det være let at få tabt i mængden. (2) det viser, at du fortsat er interesseret i at arbejde for virksomheden og at du var imponeret af den organisationskultur.

Der er flere slants opfølgende brevet kan tage, herunder følgende:

• Tak til interviewer(s) for den tid, de tog til at mødes med dig og giver dig mulighed for at lære mere om organisationen og åben stilling.

• Gentage din interesse i holdning og drage paralleller mellem hvad du har at tilbyde og organisationens umiddelbare behov.

• Løse en bekymring, der kom op under de nye oplysninger om interview eller tilbud på et spørgsmål, der blev stillet under interviewet.

De fleste jobsøgende følge ikke op, fordi de ikke ønsker at gøre noget forkert. Så i stedet for at risikere at gøre et dårligt indtryk, vælger de ikke at følge på alle. Almindelige spørgsmål de fleste jobsøgende har om at følge op omfatter:

1) skal jeg e-mail-, hånd-skrive eller type, print, og mail-mit opfølgende brev?

Svaret er, det afhænger af. Med så mange måder at sende meddelelser, kan du føler dig forvirret, hvordan du sender en opfølgende brev. Send en e-mail, når en leje beslutning vil ske inden for en uge. Dette vil sikre, at dit brev får læst før det er for sent. En håndskrevet note fungerer godt, hvis du har flot håndskrift og hvis du sender et kort med en hurtig bemærkning; Jeg ville ikke anbefale håndskrift en note på løsblade papir. Min favorit, er hvis tiden tillader det, en indtastede bogstav, som du sender via almindelig post. Grunden til hvorfor jeg foretrækker denne metode er, at det er nemt at for en beslutningstager slette en e-mail, men højst sandsynligt en snegl-sendt brev vil ende i din fil. Igen, en snegl-sendt brev er ikke altid muligt, så gør det næstbedste og e-brevet i stedet.

2) efter interviewe på en virksomhed, skal jeg sende en skrivelse til alle interviewere?

Ja. Du bør sende et brev til hver intervieweren, fordi hver enkelt har sine egne bekymringer og grunde for at kunne deltage i udvælgelsesprocessen. For eksempel, leder en direkte vejleder efter en ny leje, der vil gøre hende se godt ud til de beføjelser, være. På den anden side en peer vil være på udkig efter en partner, han kan få langs med, når de deltager i arbejdsaktiviteter, eller når snuppe en øl fredag nat happy hour. At have to forskellige målgrupper betyder, at du kan – og skal – oprette to forskellige opfølgende breve.

Prøve opfølgning brev

Ms. Barbara Cortes

ABC Corporation

876 Lakeland Street

Hauppauge, NY 11787

Kære Ms. Cortes:

Tak fordi du tog tid til at mødes med mig med hensyn til den paralegal position ved Collado, Collado, & Fiore, LLC. Efter møde med dig og diskuterer de fastsatte krav, bemærkede jeg flere lighedspunkter med dine krav og min tidligere erfaring.

Fra vores diskussion lader det til du søger en advokatsekretær, der har erfaring i at støtte retssagen ved at organisere beviser for kasse anmelde; forberede udstillinger; fastholde relationer med eksperter; og planlægning vidner og at sikre, at de er til stede og klar når det er nødvendigt. I min nuværende stilling med Allen & Associates, er jeg forpligtet til at udføre alle disse opgaver udover jonglering og administrere mange juridiske opgaver.

Være sikker på at jeg kan tælles på at få arbejdet gjort under krævende tidsplaner, og jeg vil nyde muligheden for at gøre det samme for din organisation. Hvad du vil forvente og få fra mig som medlem af dit team er engagement, begejstring og professionalisme.

Igen, tak for at tage sig tid til at mødes med mig. Jeg er fortsat interesseret i at deltage i den næste runde af interviews. Tak for dine overvejelser.

Med venlig hilsen

Michele Martinez

Sidste tanke

Ikke undervurdere effekten af en effektiv opfølgning brev. De har været kendt for at vinde jobtilbud.